Reviews van klanten zijn belangrijk, ook voor Brummelhuis. Daarom heeft Brummelhuis de beoordelingen van bouwnu.nl van bouwbedrijven waarmee we samenwerken overgenomen op de website.

Stel, je hebt een kavel gekocht waarop je je droomhuis wilt ontwikkelen. Eén van de mogelijkheden is dat je interesse hebt in een samenwerking met Brummelhuis. Afhankelijk van de regio waarin je woont, word je gekoppeld aan een aannemer uit diezelfde regio. Marcel Jansen, directeur van Brummelhuis: “We werken samen met bouwbedrijven door het hele land. Een vereiste is dat deze bouwbedrijven aangesloten zijn bij Woningborg, maar minstens zo belangrijk zijn goede reviews. Hoe wordt een bedrijf beoordeeld in de markt? Dat is iets waar we scherp op zijn.”

 

Een maatpak als woningmetafoor
Brummelhuis is een landelijke specialist in woningen die volgens individuele wensen worden ontwikkeld en gerealiseerd. Alles kan, niets hoeft standaard en flexibiliteit is ontzettend belangrijk. Dat vraagt om samenwerken met bouwbedrijven die daar net zo over denken. “In de basisgenen moet echt die flexibiliteit zitten. Daarmee kun je de klant maximaal bedienen. We gaan voor optimaal maatwerk, een woning die past als een goed maatpak. Dat betekent dat we alleen samenwerken met aannemers die hier net zo over denken. Goede beoordelingen kunnen daar bij helpen, dat geeft ons extra inzicht.”


Het belang van een goede review voor aannemer én klant
“Door de recensies van bouwnu.nl op onze website te plaatsen, laten we onze klanten, voordat ze bij ons aan tafel zitten, zien dat we met goede en serieuze partijen samenwerken. Zo hebben zij het gevoel dat ze een goed product als eindresultaat krijgen opgeleverd, en het is transparant. Ook voor onze aannemers zijn hun scores op onze website erg belangrijk. Hoe hoger het cijfer, hoe beter het onderscheidend vermogen ten opzichte van collega’s, en hoe groter de kans op meer business.”


Goede recensies: zekerheid, kwaliteit en vertrouwen
“Soms komt het voor dat je als bouwbedrijf een onvoldoende krijgt als er ook maar iets van onenigheid is geweest. Dat is niet altijd even eerlijk. ‘Onze’ aannemers staan met hun klantreviews in de top 5 van bouwnu.nl. Positieve beoordelingen geven een gevoel van zekerheid, kwaliteit en vertrouwen aan onze klanten. Dat is waarom reviewmarketing in onze ogen zo belangrijk is.”

 

Bekijk hier wat de scores van onze aannemers zijn.

+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!