Hierbij laten wij u weten dat onze hoofdvestiging gaat verhuizen van Zwolle naar Deventer.


Het nieuwe adres is per 1 januari 2019:


Maagdenburgstraat 18
7421 ZC Deventer
Tel. 0570 - 248 500

U bent van harte welkom om vanaf 2 januari 2019 een kijkje te nemen in ons nieuwe pand.

 

 


ONS NIEUWE BOUWINSPIRATIECENTRUM!


Uniek in Nederland; ons nieuwe Bouwinspiratie Centrum opent zeer binnenkort haar deuren!


Vanaf januari 2019 is er een nieuw concept om een woning te realiseren! Samen met onze bouwpartners Aannemersbedrijf Kuipers en Bouwbedrijf Kamphuis realiseren we binnenkort één unieke beleefplek met alles om nieuwbouwwoningen van a tot z volgens de wensen van de klant te laten bouwen. 


Precies weten én beleven wat je laat bouwen. Krijg een live indruk. In één dag, op één plek. Oriëntatie, alle advies, complete begeleiding op 1 inspirerende plek.De enige plek met alles bij de hand om je woning met zekerheid volgens je specifieke wensen te laten bouwen.


Het complexe, abstracte en tijdrovende traject van een nieuwe woning laten bouwen verandert in verrassende eenvoud, snelheid en zekerheid. Beleving speelt daarbij een belangrijke rol. Het resultaat: precies de woning die de klant voor ogen had. Gebouwd met de hoge kwaliteit en alle specifieke oplossingen die hij wil.   

 

Een woning bouwen kan voortaan sneller, leuker, efficiënter en beter met een nieuw en uniek alles onder 1 dak concept. Nieuwsgierig hoe we dit doen? We vertellen u er graag alles over. Neem gerust contact met ons op of bezoek ons in Deventer.

 

BOUWINSPIRATIE CENTRUM
Maagdenburgstraat 18
7421 ZC Deventer

 

+
Ook in deze bijzondere tijd bent u nog steeds van harte welkom bij Brummelhuis.