De Alles Kan Villa

Brummelhuis maakt unieke huizen bereikbaar. Met de Alles-Kan-Villa laten we woonwensen uitkomen. Niet alleen voor de happy few, maar voor iedereen die durft te dromen. We inspireren met verrassende woningtypes, ideeën en opties. En creëren al schetsend het huis van iemands dromen. Zo worden uw persoonlijke woonwensen vertaald naar een uniek huis dat echt eigen is. Van het tekenwerk tot de overhandiging van de sleutel, samen met professionele partijen nemen we alles uit handen. Dat lijkt een droom, onze Alles-Kan-Villa kan die droom voor u werkelijkheid maken.

Zonder zorgen
Niet alleen het huis is bijzonder, ook de weg er naar toe. Het ontwerpen en bouwen van een huis moet een feestje zijn, vinden wij. Daarom nemen we u alle zorgen uit handen en regelen alles voor u. Wij staan u bij met raad en daad, van de eerste schets tot de overhandiging van de sleutel. Samen met u maken we het huis van uw leven.

Hoe mooi het ook is om droomhuizen te realiseren, we zijn en blijven praktisch. We halen kinken uit kabels, sturen beren van de weg en gooien valkuilen dicht. In alles wat we doen zijn we efficiënt en effectief. Zo zorgen we ervoor dat u binnen afzienbare tijd de sleutel van uw nieuwe huis in ontvangst kunt nemen.

Nieuwsgierig geworden?
Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze woningadviseur om samen uw droomhuis te ontwerpen. Uw wensen en eisen worden op de speciaal voor uw woning gemaakte tekening aangegeven. Vervolgens ontvangt u binnen enkele weken een offerte waarin alles verwerkt is. Zodat u de woning krijgt zoals u dat wenst en u snel weet waar u financieel aan toe bent. Neem contact met ons op en ervaar het unieke ‘Alles-Kan’ gevoel!