In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

nieuwbouw achtkanter
nieuwbouw achtkanter

Achtkanter

In nieuwbouwwijk Achtkanter in het dorpse Groot-Ammers zijn nog enkele ruime 2-onder-1 kapwoningen te koop. Wil je een grotere keuken of een stukje berging bij de woonkamer. Meer ruimte in de badkamer? Een dakkapel voor een extra grote zolder? Extra werk- of speelkamer? Of toch die heerlijke veranda om vanuit je luie stoel van het prachtige uitzicht te genieten? Alles is mogelijk! De woning kan zelfs voorbereid worden op levensloopbestendig wonen.

Hier geniet je van de gezelligheid van het dorp, maar door de centrale ligging ben je ook zo in de stad. Steden als Rotterdam, Breda en Utrecht zijn binnen drie kwartier te bereiken.

 

Over de locatie
11023_2020-06-10_B0_CMS

Ontwerp je eigen woning

In woonwijk Achtkanter woon je vrijstaand en comfortabel in je nieuwe woning. Op deze mooie locatie kun je al je woonwensen in vervulling laten gaan. Samen met de adviseur van Brummelhuis maak je van deze woning jouw droomwoning!

Bekijk kavels
D040-001-0102

Levensloopbestendig wonen

Traditioneel gebouwde woningen in klassieke stijl met alle comfort van nu. De 2-onder-1 kapwoningen zijn levensloopbestendig. In samenwerking met THE FCTR E worden de woningen voorzien van warmtepompen en zonnepanelen. Wonen zoals jij wilt!

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Thuis in bouwen

Gebiedsontwikkeling

Gebroeders Blokland

Verkoop en inlichtingen

Overduin Makelaardij
+
Bezoek onze Inspiratiedag in Meerkerk of Deventer op zaterdag 4 juli tussen 10:00 - 15:00.