In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

Akkerranden-Oudenhoorn-nieuwbouw
nieuwbouw-akkerranden-oudenhoorn

De Akkerranden

Wil jij vrijstaand wonen? En droom je van meer ruimte voor je gezin? Of van een grote woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin? Of ben je op zoek naar een praktijkruimte aan huis? En heb je zin om mee te denken over het ontwerp van je eigen woning? Dan is wonen in nieuwbouwplan De Akkerranden iets voor jou!

Zie jij jezelf al wonen in één van deze vrijstaande woningen in De Akkerranden? Neem dan contact op met makelaar Ooms Makelaars (0181-321849 of hellevoetsluis@ooms.com) of met onze verkoopmanager Agnes Stam (06-30769003) voor meer informatie. 

Ontwerp je eigen woning in de configurator >>

Over de locatie
20110_2021-10-18_B0_CMS

Ontwerp je eigen droomwoning

Altijd al je eigen droomwoning willen realiseren? De indeling van elk woningtype kan naar jouw wensen worden aangepast. Wil je een uitbouw met openslaande tuindeuren of een grotere slaapkamer met badkamer en suite? Alles kan! Samen met de adviseur van Brummelhuis ontwerp je je eigen woning.

Bekijk kavels
Akkerrande_Oudenhoorn_bnr. 1

Vrijstaand en ontspannen wonen

Wonen in De Akkerranden betekent elke dag een beetje vakantie: lekker ontspannen en ruimte voor elkaar! Hier woon je dorps met stedelijke voorzieningen dichtbij. Op de vrijstaande kavels, waarvan enkele aan het water gelegen zijn, hebben wij 6 verschillende woningtypen ontwikkeld die op deze kavels gebouwd mogen worden. Welke woning is jouw favoriet?

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Thuis in bouwen

Gebiedsontwikkeling

BPD

Verkoop en inlichtingen

Ooms Makelaars
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!