In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

nieuwbouw-akkerranden-oudenhoorn
nieuwbouw-akkerranden-oudenhoorn

De Akkerranden

Verkoop gestart!
Wil jij vrijstaand wonen? En droom je van meer ruimte voor je gezin? Dan is dit je kans! Op 13 januari is de verkoop gestart van 6 vrijstaande woningen in De Akkerranden in Oudenhoorn. 


Zie jij jezelf al wonen in één van deze vrijstaande woningen? Bekijk het laatste nieuws en de verkoopdocumentatie en schrijf je in voor je favoriete woning. De inschrijving sluit op woensdag 26 januari 2022 om 12.00 uur.

Over de locatie
20110_2021-10-18_B0_CMS

Ontwerp je eigen droomwoning

Speciaal voor dit project is een woningconfigurator gemaakt, hiermee kun je online je favoriete kavel uitkiezen en de woning samenstellen en inrichten. De keuzes die je maakt zijn meteen zichtbaar in de woning. Dit kun je bekijken met een 3D view of bovenaanzicht. Maar je kunt ook met behulp van de loopfunctie door de woning lopen!

Bekijk kavels
V009-0007-00-R_001

Vrijstaand en ontspannen wonen

Wonen in De Akkerranden betekent elke dag een beetje vakantie: lekker ontspannen en ruimte voor elkaar! Hier woon je dorps met stedelijke voorzieningen dichtbij. Op de vrijstaande kavels in deze nieuwbouwwijk hebben wij 6 verschillende woningtypen ontwikkeld die op deze kavels gebouwd mogen worden. Welke woning is jouw favoriet?

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Thuis in bouwen

Gebiedsontwikkeling

BPD

Verkoop en inlichtingen

Ooms Makelaars