Altijd al je eigen droomwoning willen ontwikkelen en bouwen? Dan is dit je kans!

In de nieuwe waterrijke woonwijk Broek Zuid is kavel 81 nog beschikbaar. Op deze ruime kavel van 938 m2 kun je kiezen uit 4 verschillende schuurwoningen die op deze kavel gerealiseerd mogen worden.

 

Woningtype 01
Deze woning heeft een woonoppervlakte van 233 m2 en heeft naast de keuken en royale woonkamer een werkkamer op de begane grond. De bijkeuken en berging zijn via de hal te bereiken. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers.

 

Woningtype 02
Deze woning heeft een woonoppervlakte van 220 m2 en heeft een zeer royale woonkeuken en -kamer. De bijkeuken en berging zijn via de hal en keuken te bereiken. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers.

 

Woningtype 03
Deze woning heeft een woonoppervlakte van  219 m2 en heeft (de mogelijkheid) voor een slaapkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en 1 badkamer.

 

Woningtype 05
Deze woning heeft een woonoppervlakte van 237 m2 en is een gezinswoning pur sang! De keuken en woonkamer zijn royaal en hebben voldoende ruimte voor diverse zit- en eethoeken.  De berging is via de hal te bereiken. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers met inloopkasten en 2 badkamers. De 2e verdieping is ruim en vrij in te delen.

 

Ontwerp je eigen woning
De indeling van deze woningen kan bovendien naar je eigen wensen worden aangepast. Wil je een extra uitbouw, een grotere slaapkamer, een tweede badkamer of misschien een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Alles kan! Je bespreekt al je wensen en mogelijkheden met de adviseur van Brummelhuis. Deze afspraak vind plaats in het Bouwinspiratie Centrum in Deventer.

 

Meer informatie?
Zie jij jezelf al wonen in één van deze prachtige vrijstaande woning op deze bijzondere locatie? Neem dan contact op met Sjoerd Mulder van Makelaardij Hoekstra (0513-417750). Hij staat je graag te woord!

woningtype 01
woningtype 02
woningtype 03
woningtype 05
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!