Het is zover: de start verkoop datum van 11 vrijstaande woningen in Broek Zuid is bekend.

Zie jij jezelf binnenkort aanmeren in deze nieuwe en unieke woonwijk omgeven door natuur en open vaarwater? Dan is dit je kans! Op dinsdag 19 mei a.s. start de verkoop van 11 vrijstaande woningen op ruime kavels in Broek Zuid.

 

Er zijn 11 vrijstaande woningen te koop. De kavels liggen allemaal aan het water, hebben een eigen aanlegsteiger en een directe verbinding met open vaarwater. De kavelgrootte varieert van 938 m2 tot 1157 m2. Op deze kavels is er keuze uit zeven verschillende woningtypen. Je kiest eerst je favoriete kavel en daarna je favoriete woningtype

 

Ontwerp je eigen droomwoning
Op deze waterrijke locatie kun je al je woonwensen in vervulling laten gaan. De indeling van de woning kan naar jouw wensen worden aangepast. Samen met de adviseur van Brummelhuis maak je van deze woning jouw droomwoning!

 

Inloopbijeenkomst
Voor alle geïnteresseerden in de nieuwe woonwijk wordt door de gemeente De Fryske Marren een inloopbijeenkomst georganiseerd. Gezien de huidige maatregelen rondom het coronavirus wachten wij echter eerst verdere berichtgeving af voordat wij een definitieve datum voor de inloopbijeenkomst communiceren.

 

We houden je graag op de hoogte!
Totdat de verkoop van de woningen start houden we je graag op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.  Bijvoorbeeld als de vanaf verkoopprijzen bekend zijn of hoe je in aanmerking kunt komen voor een woning. Schrijf je in als belangstellende en mis niets!

+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!