Hoe ziet jouw favoriete woning eruit?

Om je te helpen bij het maken van diverse keuzes hebben we speciaal voor het project Broek Zuid een woningconfigurator ontwikkeld.

 

Met de woningconfigurator kun je zelf je favoriete woning online samenstellen. Je kunt  kiezen uit verschillende dakpannen, kozijnen, gevelbekleding, dakkapellen en plinten. Aan jou de keuze! Ook kun je alvast een kijkje nemen in de woning. Haal bijvoorbeeld het dak er af en je kunt van bovenaf de woning inkijken. Of nog beter, wandel er door heen met de loopfunctie! 


Je kunt zelfs al beginnen met het inrichten van je woning! In de woningconfigurator is er keuze uit diverse  meubels, verlichting en planten welke je in de woning kunt plaatsen. Zelfs aan de keuken is gedacht, hoe ziet jouw droomkeuken eruit? Door het aanpassen van datum en tijd kun je precies zien op welk tijdstip je kunt genieten van een kopje koffie of thee in de zon.


Op deze manier kom je er spelenderwijs achter hoe jouw favoriete woning er uit komt te zien, hoe gaaf is dat?

Meteen beginnen met ontwerpen? Bekijk eerst de handleiding en ga vervolgens aan de slag in de woningconfigurator. Vergeet niet een account aan te maken en sla je ontwerp op!

woningconfigurator Joure
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!