Bij een luxe woning op een unieke plek hoort natuurlijk ook een keuken van topkwaliteit. Daarom worden alle woningen in het plan Broek Zuid standaard opgeleverd met een luxe keuken voorzien van Siemens apparatuur.

Een zeer complete keuken
Voortman Keukens heeft voor dit project een zeer complete keuken samengesteld. Benieuwd? Je kunt de keukenflyer hier bekijken. 

 

Voortman Keukens
Voortman keukens is voor dit project geselecteerd als keukenleverancier. Met meer dan 50 jaar ervaring geven zij je graag advies over jouw droomkeuken. In de moderne, sfeervolle showrooms van Voortman Keukens in Amsterdam, Apeldoorn, Bunnik, Elst, Rijssen en Steenwijk vind je meer dan 100 keukenopstellingen. In alle stijlen, materialen en kleuren; van landelijk klassiek en tijdloos design tot industrieel. Vele combinaties van kleuren, materialen en apparatuur zijn mogelijk.

 

Andere wensen? Alles is mogelijk!
Vanzelfsprekend is het mogelijk je keuken te voorzien van andere apparatuur of een ander werkblad, dit is te bespreken met de adviseur van Voortman Keukens. Wil je alvast inspiratie opdoen voor jouw nieuwe droomkeuken? Neem dan een kijkje op de website van Voortman Keukens.

+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!