In Broek Zuid kun je met Brummelhuis je eigen droomwoning ontwikkelen en bouwen. Bovendien kun je volgend jaar al je intrek nemen in je nieuwe woning! Lees snel verder en ontdek alle voordelen!

Ontwerp je eigen woning
De indeling van alle woningen kan naar je eigen wensen worden aangepast. Wil je een extra uitbouw, een grotere slaapkamer, een tweede badkamer of misschien een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Alles kan! Je bespreekt al je wensen en mogelijkheden met de adviseur van Brummelhuis. Deze afspraak vind plaats in het Bouwinspiratie Centrum in Deventer.

Ervaren, beleven, bouwen
Het Bouwinspiratie Centrum is een unieke beleefplek voor oriëntatie, advies en begeleiding als je een woning laat bouwen. Hier vind je als (toekomstige) koper van een nieuwe woning alle inspiratie om van je huis een echt thuis te maken.  

Duurzaamheid staat centraal
Alle woningen in Broek Zuid worden gasloos gebouwd en hebben bovendien een EPN ≤ 0.0!

Nu kopen is wonen in 2021
Als je nu kiest voor één van de woningen in Broek Zuid, wordt je zoveel mogelijk begeleid en ontzorgd tijdens de ontwerp- en bouwperiode. Zodra alle benodigde vergunningen verleend zijn, kan onze partner Bouwbedrijf Regeling starten met de bouw. De woning wordt eind 2021 opgeleverd.


Nieuwsgierig geworden?
De verkoop is inmiddels in volle gang, maar er zijn nog een paar woningen beschikbaar. Neem contact op met Makelaardij Hoekstra voor de mogelijkheden  0513-417750.

+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!