De ontwerpers van Brummelhuis hebben niet stil gezeten! Samen met één van de toekomstige bewoners van Broek Zuid hebben ze een prachtige woning ontworpen met type 1 als vertrekpunt.

Uiteraard stonden de wensen van de toekomstige bewoners centraal bij het ontwerp van de woning. Tijdens persoonlijke gesprekken werden de wensen en het budget geïnventariseerd. Door het ruime aanbod van bouwmaterialen in het Bouwinspiratie Centrum konden er meteen belangrijke keuzes voor het ontwerp gemaakt worden.

 

Het resultaat is een woning met een rieten dak en een combi van verticale, antracietkleurige houten geveldelen met een luxe grijsbruine baksteen. Het bijgebouw is ruimer gemaakt waardoor er een loungeplek voor de kinderen is gecreëerd met zicht op het water. Verder is de woning verlengd om een extra logeerkamer op de verdieping en een ruimere woonkeuken aan het water te creëren. Ook zijn er twee risalieten (vooruitspringende gevelpartijen) aan de woning toegevoegd voor meer ruimte op de verdieping. Leuk detail is de binnen/buitenhaard ter plaatse van het terras onder de veranda!

 

Ook je eigen droomwoning ontwerpen?
Er zijn nog enkele woningen in Broek Zuid beschikbaar. Neem contact op met Makelaardij Hoekstra voor de mogelijkheden: 0513-417750.

woningontwerp_broekzuid_joure
broekzuid_joure
woning_broekzuid_joure
woningontwerp_broekzuid_joure
woningontwerp_broekzuid_joure
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!