Op het moment dat je met de ontwerpers van Brummelhuis om tafel zit wordt jouw droomwoning werkelijkheid! Want het gaat tenslotte om jouw persoonlijke inbreng op het ontwerp van de woning.

Het 2e woningontwerp is ook gereed
Samen met de toekomstige bewoners van deze woning is het basisontwerp van woningtype 2 naar hun eigen smaak aangepast. De oorspronkelijke ‘schuur-uitstraling’ heeft door het toepassen van andere materialen en kleuren een meer modernistische architectuur gekregen. Het hout op de gevels is vervangen door een grijsbruine metselsteen en er zijn witte stucwerk accentvlakken geïntroduceerd. Dit alles in combinatie met naturel houten accenten.

 

De woning is breder gemaakt voor het creëren van een grotere woonkeuken met zicht op het water. De hierdoor ontstane extra ruimte op de verdieping is gebruikt voor een grote master bedroom met badkamer ensuite en een kleedruimte. Aan de achterzijde van de woning zorgt een extra dakkapel voor een spectaculair uitzicht over het water vanuit je bed!

 

Zeer complete woningen
Er zijn nog enkele kavels in Broek Zuid beschikbaar, dus pak nu je kans om jouw eigen droomwoning te ontwerpen. Alle woningen zijn zeer compleet, dus inclusief luxe keuken met Siemens apparatuur en luxe sanitair van Villeroy & Boch. Bovendien betaal je geen extra ontwerpkosten!


Neem contact op met Makelaardij Hoekstra voor de mogelijkheden: 0513-417750.

broek zuid Joure
broek zuid joure
broek zuid joure
broek zuid joure
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!