In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

nieuwbouw_almere_buitenplaats
nieuwbouw_almere-buitenplaats

Almere Buitenplaats

Almere Hout is het meest landelijke stadsdeel van Almere waar rust, ruimte en groen voorop staan. Hier kun je aan de Eaglelaan op een Buitenplaats je eigen droomhuis ontwerpen èn bouwen. We gaan binnenkort starten met de verkoop van een aantal vrijstaande woningen op zeer ruime kavels. De Buitenplaats heeft een eigen oprijlaan en een gezamenlijke binnentuin. Hier woon je vlakbij alle gemakken van de stad maar met ruimte genoeg voor de kinderen om te spelen. Of om zelf een balletje te slaan op de golfbaan Almeerderhout!

 

De inschrijving voor de vrijstaande woningen is op 7 juli 2020 gesloten, alle woningen zijn inmiddels verkocht!

 

Over de locatie
14011_2020-02-12_B0_CMS

Royale verkaveling

Vlakbij de golfclub Almeerderhout gelegen aan de Eaglelaan in Almere Hout zijn 5 vrijstaande woningen op zeer ruime kavels te koop. Op elke kavel zijn verschillende woningtypes mogelijk. Je kiest dus eerst je kavel en daarna je favoriete woning. Welke woning heeft jouw voorkeur?

Bekijk kavels
V005-001-0100

Ruim en comfortabel wonen

Altijd al je eigen droomwoning willen realiseren? Dan is dit je kans! De woning kan naar jouw wensen worden aangepast. Samen met de adviseur van Brummelhuis maak je van deze woning jouw droomwoning!

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Bouwbedrijf Regeling

Gebiedsontwikkeling

BPD

Verkoop en inlichtingen

Van Westrhenen Makelaardij
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!