Het is zover! De verkoop van 5 vrijstaande woningen aan de Eaglelaan is gestart. Wordt De Buitenplaats jouw nieuwe thuis?

Parkachtig wonen
In totaal zijn er vijf vrijstaande woningen te koop. De woningen staan op zeer ruime kavels vanaf 1000 m2. De Buitenplaats heeft een eigen oprijlaan en een gezamenlijke binnentuin. Je kunt kiezen uit 2 woningtypen die op de kavels gebouwd kunnen worden.

 

Ontwerp je eigen woning
De indeling van alle woningen kan naar jouw wensen worden aangepast. Wil je een extra uitbouw, een grotere slaapkamer of een tweede badkamer? Alles kan! Dit bespreek je samen met de adviseur van Brummelhuis in het Bouwinspiratie Centrum in Deventer. Het Bouwinspiratie Centrum is een unieke beleefplek voor oriëntatie, advies en begeleiding als je een woning laat bouwen!

 

Schrijf je in!
Zie jij jezelf al wonen in één van de ruime vrijstaande woningen in Buitenplaats Almere? Vanaf 25 juni kun je bij Van Westrhenen Makelaardij de verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier opvragen. Je kunt het inschrijfformulier tot dinsdag 7 juli 2020 inleveren. Op woensdag 8 juli 2020 vindt de loting plaats.

 

Van Westrhenen Makelaardij
Randstad 22147, 1316 BM Almere
036 - 538 3200 | info@vanwestrhenen.nl

+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!