Goed nieuws! Het bouwdoek is geplaatst en binnenkort start de verkoop van 6 vrijstaande woningen De Hoven in Leek.

Zie jij jezelf al wonen in één van de vrijstaande woningen aan de Bostulp of Hyacint in De Hoven? Dan wil je natuurlijk ook weten of deze woningen binnen jouw budget vallen. Vanaf € 475.000,- v.o.n. ben je de trotse eigenaar van één van deze prachtige en complete woningen.

Vrijstaand wonen in De Hoven
In totaal zijn er 6 vrijstaande woningen op ruime kavels te koop. De kavelgrootte varieert tussen 525 m2 en 670 m2. Je kunt kiezen uit 4 woningtypen die op de kavels gebouwd kunnen worden, variërend van een riante gezinswoning (woningtype 03) tot een levensloopbestendige woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond (woningtype 02). Bekijk de interactieve kavelkaart welk woningtype op welke kavel mogelijk is.

De indeling van alle woningtypen kun je naar eigen wens aanpassen. Wil je een uitbouw met openslaande tuindeuren of een grotere slaapkamer? Alles kan! Samen met de adviseur van Brummelhuis maak je van de woning jouw droomwoning.

We houden je graag op de hoogte!
Totdat de verkoop start houden we je graag op de hoogte. Bijvoorbeeld als de definitieve verkoopprijzen bekend zijn of hoe je in aanmerking kunt komen voor een woning. Schrijf je hier in als belangstellende en mis niets!

+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!