Het is zover: de start verkoop datum is bekend!

Zie jij jezelf al wonen in één van de vrijstaande woningen aan de Bostulp of Hyacint in De Hoven? Dan is dit je kans! Op donderdag 18 februari start de verkoop van deze woningen.

Vrijstaand wonen in De Hoven
De definitieve verkoopprijzen van de woningen zijn nu ook bekend. Ben je benieuwd hoeveel jouw favoriete woning kost? Dit kun je eenvoudig bekijken op de digitale kavelkaart.

Kies je kavel, kies je woning
In totaal zijn er 6 vrijstaande woningen te koop. De kavelgrootte varieert tussen 525 m2 en 670 m2. Je kunt kiezen uit 4 woningtypen die op de kavels gebouwd kunnen worden, variërend van een riante gezinswoning (woningtype 3) tot een levensloopbestendige woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond (woningtype 2). Bekijk de interactieve kavelkaart welk woningtype op welke kavel mogelijk is.

Ontwerp je eigen woning
De indeling van alle woningtypen kun je naar eigen wens aanpassen. Wil je een uitbouw of een grotere slaapkamer? Alles kan! Dit bespreek je samen met onze adviseur in het Bouwinspiratie Centrum van Brummelhuis in Deventer. Dit is een unieke beleefplek voor oriëntatie, advies en begeleiding als je een woning laat bouwen!

Complete begeleiding
Tijdens de ontwerp- en bouwperiode ontzorgen we je zoveel mogelijk. We regelen alles en begeleiden je met raad en daad, van het eerste ontwerp tot de overhandiging van de sleutels. We werken efficiënt en alles wat we doen is continu helder. Bovendien betaal je geen extra ontwerpkosten!

Start verkoop
Vanaf donderdag 18 februari kun je bij de makelaars de verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier opvragen. Je kunt het inschrijfformulier tot maandag 1 maart 2021 inleveren. De loting zal plaatsvinden op dinsdag 2 maart 2021.

nieuwbouw-leek-dehoven-woningtype1
nieuwbouw-leek-dehoven-woningtype2
nieuwbouw-leek-dehoven-woningtype3
nieuwbouw-leek-dehoven-woningtype3
nieuwbouw-leek-dehoven-woningtype4
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!