In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

nieuwbouw_wiarda_leeuwarden_header
nieuwbouw_wiarda_sfeer

Wiarda

In Wiarda in Leeuwarden is de verkoop gestart van 4 duurzame 2-onder-1 kapwoningen. Deze woningen hebben een klassiek moderne uitstraling met een aangebouwde berging en standaard 2 parkeerplaatsen op eigen erf. Vanuit de keuken heb je een prachtig uitzicht op je diepe achtertuin die grenst aan het water. Een perfecte plek om op een lange zomeravond te genieten van een goed glas wijn met familie of vrienden. Hier woon je natuurlijk met alle comfort van een nieuwbouwwoning.

Over de locatie
18024_2019-10-21_B0_CMS

Wonen aan het water

Wiarda heeft de uitstraling en sfeer van een traditioneel Fries waterdorp omdat de woningen een connectie met water hebben. De ruime 2-onder-1 kapwoningen hebben een diepe achtertuin, gelegen aan het water die zelfs per boot - vanaf de Tearnserwielen - bereikbaar zijn! Dat is met recht waterrijk wonen!

Bekijk kavels
D001-001-0006

Comfortabel wonen

Wonen aan de Brekker in Wiarda is een perfecte combinatie van waterrijk en landelijk wonen. Hier woon je in een open landschap met prachtige vergezichten, waterpartijen en rietstroken. De wijk ligt op een steenworp afstand van de stad Leeuwarden, aan de zuidoostzijde van het dorp Goutum. In Wiarda woon je landelijk met alle gemakken van de stad dichtbij!

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Bouwbedrijf Regeling

Gebiedsontwikkeling

BPD

Verkoop en inlichtingen

Makelaardij Hoekstra