Bij Brummelhuis ontzorgen we je zoveel mogelijk tijdens de ontwerp- en bouwperiode en houden we van korte lijnen en duidelijkheid.

De indeling en uitstraling van alle woningtypen in Havezate Es kunnen zoveel mogelijk naar jouw eigen wensen worden aangepast. Door te luisteren naar jouw persoonlijke verhaal passen wij samen met jou het ontwerp conform jouw woonwensen en budget aan. Bovendien betaal je geen extra ontwerpkosten en werken wij met vaste aanneemsommen.

Onze woningontwerpen zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. We denken ook goed na over het toekomstige gebruik van ruimtes. Zo ontwerpen we huizen die hun waarde behouden in de toekomst.

Je bespreekt al je wensen en mogelijkheden met de adviseurs van Brummelhuis. We ontvangen je dan ook graag in ons Bouwinspiratie Centrum in Deventer. Hier kun je diverse bouwmaterialen zoals stenen, dakpannen en gevelafwerking bekijken en meteen uitkiezen.

Nadat het definitieve ontwerp is afgerond wordt de woning uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Met dit definitief ontwerp vragen wij alle benodigde vergunningen aan. Na goedkeuring gaat Bouwbedrijf Kamphuis aan de slag en wordt de bouw van je woning voorbereid.