In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

stijlvol wonen Hoffelijk Hilversum
stijlvol wonen Hoffelijk Hilversum

Hoffelijk Hilversum

LAATSTE NIEUWS: Alle woningen in Hoffelijk Hilversum zijn verkocht!

Aan de Utrechtseweg, centraal gelegen in Hilversum, ligt het kleinschalige nieuwbouwplan Hoffelijk Hilversum. Hier koop je een zeer complete woning. Zo zijn een luxe keuken met Siemens apparatuur, sanitair van Villeroy & Boch en een aansluitpunt voor een electrische auto inclusief. In Hoffelijk Hilversum woon je heerlijk rustig in het groen! De woningen staan op zeer ruime percelen en zijn middels een prive weg verbonden met de Utrechtseweg. 

 

Over de locatie
13057_2019-12-20_B0_CMS

Unieke ligging

Hoffelijk Hilversum is een bijzondere locatie om te wonen. Vanaf de Utrechtseweg is er een door groen omgeven oprijlaan naar de woningen. De woningen zelf staan op ruime kavels met een royale tuin waar je al je tuinwensen kunt realiseren! Naast een aantal openbare parkeerplaatsen heeft elke woning een garage en een eigen parkeerplaats op eigen erf.

Bekijk kavels
V089-001-0100-R

Digitaal je huis ontwerpen

Met de woningconfigurator kun je al beginnen je favoriete woning online samen te stellen. Je kunt alvast een kijkje nemen in de woning. Haal bijvoorbeeld het dak er af en je kunt van bovenaf de woning inkijken. Of nog beter, wandel er door heen met de loopfunctie! Je kunt zelfs al beginnen met het inrichten van je woning! In de woningconfigurator is er keuze uit diverse meubels, verlichting en planten welke je in de woning kunt plaatsen. Zelfs aan de keuken is gedacht, hoe ziet jouw droomkeuken eruit? Door het aanpassen van datum en tijd kun je precies zien op welk tijdstip je kunt genieten van een kopje koffie of thee in de zon.

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Kamphuis

Verkoop en inlichtingen

De Koster cs Makelaars