Nu kopen is start bouw in oktober 2021

Als je interesse hebt in één van de prachtige woningen in Hoffelijk Hilversum wil je natuurlijk weten wanneer de bouw gaat starten en je de verhuizing kunt gaan plannen. Zodra er 2 woningen zijn verkocht, start onze partner Bouwbedrijf Kamphuis in oktober 2021 met de bouw. 

Zeer complete woningen
De vanaf verkoopprijs is € 1.075.000,- v.o.n. Dit is inclusief een luxe keuken met Siemens apparatuur, een complete badkamer met Villeroy & Boch sanitair en een aansluitpunt voor een elektrische auto. Alle woningen hebben bovendien een garage en parkeerplaats op eigen erf, en zijn middels een privé weg verbonden met de Utrechtseweg.

Een zee van ruimte
Alle woningen zijn zeer royaal en hebben een totale woonoppervlakte van 199 m2 – 247 m2. Nieuwsgierig hoe ruim de woonkamer en keuken van een 2-onder-1 kapwoning zijn? Bekijk dan onze interieurimpressies eens!

Compleet zonder zorgen
Tijdens de ontwerp- en bouwperiode wordt je zoveel mogelijk begeleid en ontzorgd door de adviseur van Brummelhuis. We regelen alles en begeleiden je met raad en daad, van het eerste ontwerp tot de overhandiging van de sleutels. We werken efficiënt en alles wat we doen is continu helder. Bovendien betaal je geen extra ontwerpkosten! 

Interesse?
Meer weten over de mogelijkheden in Hoffelijk Hilversum? Neem contact op De Koster cs Makelaars [035-6233641], zij helpen je graag verder!

+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!