In Hoffelijk Hilversum kun je met Brummelhuis je eigen, zeer complete, droomwoning ontwikkelen en bouwen.

Compleet zonder zorgen
Als je interesse hebt in één van de woningen in Hoffelijk Hilversum, wordt je zoveel mogelijk begeleid en ontzorgd tijdens de ontwerp- en bouwperiode. We regelen alles en begeleiden je met raad en daad, van het eerste ontwerp tot de overhandiging van de sleutels. We werken efficiënt en alles wat we doen is continu helder. Bovendien betaal je geen extra ontwerpkosten!


De indeling van alle woningen kan naar je eigen wensen worden aangepast. Wil je een extra uitbouw, een grotere slaapkamer, een tweede badkamer of misschien een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Alles kan! Je bespreekt al je wensen en mogelijkheden met de adviseur van Brummelhuis. Deze afspraak vind plaats in het Bouwinspiratie Centrum van Brummelhuis in Deventer.


Ervaren, beleven, bouwen
Het Bouwinspiratie Centrum is een unieke beleefplek voor oriëntatie, advies en begeleiding als je een woning laat bouwen. Hier vind je als (toekomstige) koper van een nieuwe woning alle inspiratie om van je huis een echt thuis te maken. Door het ruime aanbod van bouwmaterialen kunnen er meteen belangrijke keuzes voor het ontwerp gemaakt worden.


Zeer complete woningen
Alle woningen zijn zeer compleet, dus inclusief luxe keuken met Siemens apparatuur en sanitair van Villeroy & Boch. Zodra alle benodigde vergunningen verleend zijn, kan onze partner Bouwbedrijf Kamphuis starten met de bouw. 

 

 

+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!