Aan de Dyksfeart in de Elfstedenwijk kun je met Brummelhuis je eigen droomwoning ontwikkelen en bouwen.

Compleet zonder zorgen
Als je interesse hebt in één van de woningen aan de Dyksfeart, wordt je zoveel mogelijk begeleid en ontzorgd tijdens de ontwerp- en bouwperiode. We regelen alles en begeleiden je met raad en daad, van het eerste ontwerp tot de overhandiging van de sleutels. We werken efficiënt en alles wat we doen is continu helder. Bovendien betaal je geen extra ontwerpkosten!

 

Uiteraard kunnen de woningen worden uitgebreid. Maar ook de indeling van alle woningen kan naar eigen wens worden aangepast. Wil je een extra uitbouw, een grotere slaapkamer, een tweede badkamer of misschien een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Alles kan! Je bespreekt al je wensen en mogelijkheden met de adviseur van Brummelhuis. Deze afspraak vind plaats in het Bouwinspiratie Centrum van Brummelhuis in Deventer.

 

Ervaren, beleven, bouwen
Het Bouwinspiratie Centrum is een unieke beleefplek voor oriëntatie, advies en begeleiding als je een woning laat bouwen. Hier vind je als (toekomstige) koper van een nieuwe woning alle inspiratie om van je huis een echt thuis te maken. Door het ruime aanbod van bouwmaterialen kunnen er meteen belangrijke keuzes voor het ontwerp gemaakt worden.


 

Interesse?
De verkoop van de vrijstaande woningen aan de Dyksfeart is gestart, dus pak nu je kans om jouw eigen droomwoning te ontwerpen èn realiseren. Neem contact op met onze verkopende makelaars  Makelaardij Van der Wal (0517-395225) of Makelaardij Hoekstra (058-2337333). 

+
Altijd al een kijkje willen nemen in een Brummelhuis? Bezoek dan één van onze Open Huizen!