In Weideblick kun je met Brummelhuis je eigen droomwoning ontwikkelen en bouwen. Lees snel verder en ontdek alle voordelen!

Unieke kans
Op de vrijstaande kavels met nummers 123 t/m 127 hebben wij 5 verschillende woningtypen ontwikkeld die op deze kavels gebouwd mogen worden. Met een vanaf verkoopprijs van
€ 645.500,- v.o.n. ben je de trotse eigenaar van één van deze woningen. Voor nog meer ruimte kan optioneel een vrijstaande berging met dubbele carport op de kavel worden geplaatst.

Ontwerp je eigen woning
De indeling van alle woningen kan naar je eigen wensen worden aangepast. Wil je een extra uitbouw, een grotere slaapkamer, een tweede badkamer of misschien een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Alles kan! Je bespreekt al je wensen en mogelijkheden met de adviseur van Brummelhuis. Deze afspraak vind plaats in het Bouwinspiratie Centrum in Deventer.

Beste Bouwer van Nederland
Je woning wordt gebouwd door Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen, die in 2021 is uitgeroepen tot de Beste Bouwer van Nederland. Voor 2022 is Kuipers wederom genomineerd. Dit betekent dus zorgeloze en zeer klantgerichte bouw van je woning. 

1 woning verkocht = 1 woning bouwen
Zodra 1 woning is verkocht, zal Aannemersbedrijf Kuipers deze woning ook bouwen! En dat is goed nieuws, want als je een nieuwbouwwoning koopt wil je natuurlijk zo snel mogelijk verhuizen!

Gratis keukencheque
Bij aankoop van een woning ontvang je van ons een keukencheque t.w.v. € 15.000,-. Deze cheque is vrij te besteden.
Wil je alvast inspiratie opdoen en wegdromen bij je nieuwe keuken? Neem dan eens een kijkje op de website van Concordia Keuken & Bad in Meppel, hier kun je bijvoorbeeld de keukencheque verzilveren!

Kunstof buitenkozijnen
Een nieuwbouwwoning is onderhoudsarm. Wil je in de toekomst nog minder onderhoud? Kies dan voor kunststof buitenkozijnen i.p.v. houten buitenkozijnen. Zodra je hier voor kiest, vervalt de post afschilderwerk.

Interesse?
Zie jij jezelf al wonen in deze mooie nieuwbouwwoning? Neem dan contact op met Marjolein Houtman van Van Dorsten Makelaardij.

Van Dorsten Makelaardij
Grote Oever 34a, Meppel
0522-252200
meppel@vandorsten.nl

Welke woning kies jij?
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!