De verkoop van 7 vrijstaande woningen in Weideblick, fase 3 in Meppel is gestart!

Unieke kans
In totaal zijn er 7 vrijstaande woningen (met kavel) te koop. Op de vrijstaande kavels met nummers 130 t/m 136 hebben wij 8 verschillende woningtypen ontwikkeld die op deze kavels gebouwd mogen worden. Met een vanaf verkoopprijs van € 658.500,- v.o.n. ben je de trotse eigenaar van één van deze woningen.


Complete begeleiding
Tijdens de ontwerp- en bouwperiode ontzorgen we je zoveel mogelijk. We regelen alles en begeleiden je met raad en daad, van het eerste ontwerp tot de overhandiging van de sleutels. We werken efficiënt en alles wat we doen is continu helder. Bovendien betaal je geen extra ontwerpkosten!

Start verkoop event 
Wil je meer informatie over onze woningen en werkwijze? Kom dan naar het start verkoop event op dinsdag 23 mei bij Van Dorsten Makelaardij aan de Grote Oever 34a in Meppel. Tussen 17.00 uur tot 18.30 uur ben je hier van harte welkom voor meer informatie en kun je al je vragen te stellen.


Schrijf je in
Op de website van Roosdom Tijhuis kun je - bij de downloads -  de prijslijst, technische omschrijving en inschrijfformulier bekijken en downloaden. De inschrijfperiode loopt tot uiterlijk maandag 5 juni om 08.00 uur.

Het ingevulde inschrijfformulier kan tot de sluitingsdatum ingeleverd worden (bij voorkeur per e-mail) bij Van Dorsten Makelaardij. Na de sluitingsdatum zullen de kavels worden toegewezen aan de gelukkigen.


Meer informatie->->  https://bit.ly/Brummelhuis-verkoop-7vs-Weideblick-fase3

woningtype 1
woningtype 2
woningtype 3
woningtype 4
woningtype 5
woningtype 6
woningtype 7
woningtype 8
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!