Nog meer keuze in vrijstaande kavels aan de Legakker

Goed nieuws als je interesse hebt in een vrijstaande woning in fase in Weideblick. Kavels 139 en 140 zijn toegevoegd aan het kavelaanbod. Dit betekent nog meer keuze uit kavels! Bekijk op de interactieve kavelkaart waar deze kavels precies liggen.

Unieke kans
Op de vrijstaande kavels hebben wij 7 verschillende woningtypen ontwikkeld die op deze kavels gebouwd mogen worden. Met een vanaf verkoopprijs van € 658.500,- v.o.n. ben je de trotse eigenaar van één van deze woningen.


Complete begeleiding
Tijdens de ontwerp- en bouwperiode ontzorgen we je zoveel mogelijk. We regelen alles en begeleiden je met raad en daad, van het eerste ontwerp tot de overhandiging van de sleutels. We werken efficiënt en alles wat we doen is continu helder. Bovendien betaal je geen extra ontwerpkosten!

 

Beste bouwer
Zodra je een woning bij ons koopt, wordt de bouwvoorbereiding opgestart en wordt de woning gebouwd door de beste aannemer van Nederland, onze bouwpartner Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen.  


Interesse? 

Zie jij jezelf hier al wonen? Neem dan contact op Marjolein Houtman van Van Dorsten Makelaars voor meer informatie (0522-252200). Wie weet zit jij binnenkort om de tafel met de verkoopadviseur van Brummelhuis om jouw droomwoning hier te realiseren!

+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!