In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

nieuwbouw-meppel-weideblick
nieuwbouw-meppel-weideblick-sfeerwoning

Weideblick

Wil jij vrijstaand wonen? En droom je van meer ruimte voor je gezin? Dan is dit je kans! Op woensdag 8 december a.s. is de verkoop gestart van dit project van 6 vrijstaande woningen in nieuwbouwplan Weideblick in Meppel. 

Speciaal voor dit project is een woningconfigurator gemaakt, hiermee kun je spelenderwijs  online je favoriete woning samenstellen én inrichten. 

Ook wonen in Weideblick? Lees dan hier het laatste nieuws.

Over de locatie
19098_2021-11-30_B0_CMS

Ontwerp je eigen droomwoning

Speciaal voor dit project is een woningconfigurator gemaakt, hiermee kun je online je favoriete kavel uitkiezen en de woning samenstellen en inrichten. De keuzes die je maakt zijn meteen zichtbaar in de woning. Dit kun je bekijken met een 3D view of bovenaanzicht. Maar je kunt ook met behulp van de loopfunctie door de woning lopen!

Bekijk kavels
V027-0007-00-R_001

Vrijstaand en comfortabel wonen

Weideblick is een water- en groenrijke wijk waar je elke dag kunt genieten van de prachtige omgeving en je eigen vrijstaande woning. Op de vrijstaande kavels met nummers 109 t/m 112 en 119 en 120 aan de Westergrift hebben wij 4 verschillende woningtypen ontwikkeld die op deze kavels gebouwd mogen worden. Alle woningen hebben een vrijstaande dubbele carport met ruime berging in de tuin. Welke woning is jouw favoriet?

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Gebiedsontwikkeling

Roosdom Tijhuis (Rijssen)

Verkoop en inlichtingen

Van Dorsten Makelaars