Het is zover! De verkoop van 3 vrijstaande woningen aan de Wilhelminakade in Uithoorn is gestart

Wonen aan de Amstel
Er zijn 3 vrijstaande woningen te koop met een vanaf verkoopprijs van € 705.000,- v.o.n. Op de digitale kavelkaart kun je zien hoeveel jouw favoriete woning kost. Alle genoemde bedragen zijn koopsommen vrij op naam (v.o.n.).

Ontwerp je eigen woning
De indeling van de woning kun je naar eigen wens aanpassen. Wil je een extra uitbouw of een grotere slaapkamer? Alles kan! Dit bespreek je samen met een adviseur in het ThuisinBouwen Inspiratiecentrum van onze partner ThuisinBouwen in Meerkerk. Het Inspiratiecentrum is een unieke beleefplek voor oriëntatie, advies en begeleiding als je een woning laat bouwen!

Digitaal je huis ontwerpen
Ga aan de slag met het digitaal ontwerpen van je favoriete woning in de woningconfigurator. De prijzen van het meerwerk zijn nu ook bekend en in de woningconfigurator gezet. Zo zie je meteen wat bijvoorbeeld een uitbouw kost.

Schrijf je in
Zie jij jezelf al wonen in één van de vrijstaande woningen aan de Wilhelminakade in Uithoorn? Vanaf 30 september kun je bij EKZ|Makelaars de verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier opvragen. Je kunt het inschrijfformulier tot woensdag 7 oktober 2020 inleveren. De loting zal plaatsvinden op donderdag 8 oktober 2020.

EKZ|Makelaars
Wiegerbruinlaan 39, 1422 CB Uithoorn
0297 – 567863
nieuwbouw@ekz.nl

 

Vrijstaand wonen Wilhelminakade-Uithoorn---type2
vrijstaand wonen Wilhelminakade Uithoorn
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!