De complete woning is van nok tot deurklink op maat ontworpen. Hoe kunnen we jouw persoonlijke droomhuis gestalte geven?

Begane grond Type V.09

Eerste verdieping Type V.09

Tweede verdieping Type V.09

Inspiratie

Hoe wil jij wonen?

Hoe wil jij wonen?

De woningen die je hier ziet zijn willekeurige voorbeelden. Alles kan anders, alles kan volgens je eigen wensen. Heb je een bijzondere woondroom? Of een wild idee waarvan je denkt: dat kan toch nooit? Laat je dan verrassen door onbegrensde mogelijkheden die je nergens anders krijgt. We bedenken met plezier een oplossing voor je!

Meer weten

Klik, speel en stel online je woning samen

Om je te helpen bij het maken van diverse keuzes hebben we speciaal voor dit project een woningconfigurator ontwikkeld.

Met de woningconfigurator kun je zelf je favoriete woning online samenstellen. Wil je een uitbouw of extra berging? Aan jou de keuze! Ook kun je kiezen uit verschillende dakpannen, kozijnen en gevelbekleding. Je kunt alvast een kijkje nemen in de woning. Haal bijvoorbeeld het dak er af en kijk dan van bovenaf de woning in. Kies je voor een uitbouw of een andere indeling dan is dit direct te zien op de plattegrond. Door het aanpassen van datum en tijd kun je precies zien op welk tijdstip je kunt genieten van een kopje koffie of thee in de zon.

Op deze manier kom je er spelenderwijs achter hoe jouw favoriete woning er uit komt te zien, hoe gaaf is dat?

Meteen beginnen met ontwerpen? Bekijk eerst de handleiding en ga vervolgens aan de slag in de woningconfigurator. Vergeet niet een account aan te maken en sla je ontwerp op!

Naar de configurator
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!