Om je te helpen bij het maken van diverse keuzes bij het ontwerpen van je droomwoning kun je gebruik maken van de Brummelhuis Woningconfigurator. In deze configurator kun je zelf je favoriete woning online ontwerpen.

We hebben onze configurator in een nieuw jasje gestoken. Dit betekent meer gebruiksvriendelijkheid! Met de vernieuwde user interfase werkt de configurator ook op je smartphone en Ipad. Ook nieuw is de VR ondersteuning met de Oculus Quest. Dit is het eerste alles-in-één systeem voor virtual reality. Het fijne aan Oculus Quest is dat je deze in je eigen omgeving gebruikt, zodat je staand en zittend kunt rondkijken lopen in een grote of kleine ruimte. Als laatste kun je het ontwerp van je eigen samengestelde droomwoning delen! Hoe leuk is dat?

Naar de Brummelhuis Woningconfigurator


Meer info 

Als je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, dan weet je hoe lastig het is om verschillende keuzes te maken. Met de woningconfigurator van Brummelhuis is keuze stress verleden tijd! Want je ontwerpt eenvoudig je eigen huis online! Wil je een erker of uitbouw? Een garage? Drie of vier slaapkamers, een werkkamer of misschien toch een extra badkamer? Aan jou de keuze!

Uitstraling van je woning
Naast het ontwerp van je woning is de kleursamenstelling erg belangrijk. Daarom is er volop keuze uit verschillende dakpannen, kozijnen en gevelbekleding. Benieuwd hoe je gekozen ontwerp en indeling eruit ziet? Je kunt alvast een kijkje nemen in de woning! Haal het dak er af en kijk dan van bovenaf de woning in. Of nog beter, wandel er door heen met de loopfunctie! Kies je dan alsnog voor een uitbouw of een andere indeling kun je dit direct ervaren.

Style je woning
Nadat je de woning volledig naar jouw eigen wens hebt ingedeeld is het tijd om de woning in te gaan richten! In de woningconfigurator is er keuze uit diverse meubels, verlichting en planten welke je in de woning kunt plaatsen. Je ervaart meteen hoeveel ruimte je over houdt. Zelfs aan de keuken is gedacht. Wil je een grote hoekkeuken of een stoer kookeiland? Spelenderwijs ontdek je hoe ziet je droomkeuken eruit ziet. 

Zoek je perfecte spot in de tuin
Door het aanpassen van datum en tijd kun je precies zien op welk tijdstip je kunt genieten van een kopje koffie, thee of wijntje in de zon.

Klik, speel en stel online je huis samen
Op deze manier kom je er spelenderwijs achter hoe jouw favoriete woning er uit komt te zien, hoe gaaf is dat? Meteen beginnen met ontwerpen? Dat kan. De ontwerpers van Brummelhuis hebben hun favoriete woningen al voor je klaar gezet: klik hier en ga aan de slag. Vergeet niet een account aan te maken en sla je ontwerp op zodat je de volgende keer verder kunt met ontwerpen!

 

+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!