Twee van onze bouwpartners zijn in de prijzen gevallen bij de verkiezing Beste Bouwer van Nederland. Aannemersbedrijf Kuipers is uitgeroepen tot Beste Bouwer van Nederland en ThuisinBouwen pakt de 2e prijs!

Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen is voor de 2e keer winnaar in de categorie 10-49 reviews geworden met een mooi cijfer van 9,9. Ze ontvingen in 2023 gemiddeld de hoogste beoordeling van hun klanten.

In de categorie met meer dan 50 reviews heeft ThuisinBouwen uit Meerkerk de 2e prijs in de wacht gesleept met een cijfer van 8,9. In 2022 wonnen zij de titel van Beste Bouwer in dezelfde categorie.

Op de vergelijkingssite voor consumenten bouwnu.nl geven klanten op verschillende onderdelen een cijfer zoals orde en netheid, afspraken nakomen, vakmanschap, advies, communicatie en prijs/kwaliteit.

‘Wij feliciteren Aannemersbedrijf Kuipers en ThuisinBouwen opnieuw van harte met dit prachtige resultaat! Samen met onze bouwpartners streven wij ernaar om onze klanten optimaal te ontzorgen en leggen we de nadruk op kwaliteit en klantgerichtheid. Dit geldt uiteraard voor al onze bouwpartners in heel Nederland, die stuk voor stuk uitstekend scoren op bouwnu.nl.’