Het allermooiste huis bouw je zelf

Heb jij één van de kavels in Weideblick weten te bemachtigen? Bij ons koop je een woning! Wij hebben diverse voorbeelden van woningtypen die op de kavels gebouwd mogen worden. Bekijk voor meer inspiratie onze talloze woningen en schetsen.

Ontwerp je eigen woning
Samen met onze ontwerpers bespreek je al je wensen en mogelijkheden welke wij vertalen in een exclusieve woning zoals er maar één is. Bovendien wordt je tijdens de ontwerp- en bouwperiode zoveel mogelijk door ons begeleid en ontzorgd. We regelen alles en begeleiden je met raad en daad, van het eerste ontwerp tot de overhandiging van de sleutels. We werken efficiënt en alles wat we doen is continu helder. Bovendien betaal je geen extra ontwerpkosten!

Ervaren, beleven, bouwen
We nodigen je graag uit in het Bouwinspiratie Centrum van Brummelhuis in Deventer. Dit Bouwinspiratie Centrum is een unieke beleefplek voor oriëntatie, advies en begeleiding als je een woning laat bouwen. Hier vind je als (toekomstige) koper van een nieuwe woning alle inspiratie om van je huis een echt thuis te maken. Door het ruime aanbod van bouwmaterialen kunnen er meteen belangrijke keuzes voor het ontwerp gemaakt worden.


Meer informatie
Zie jij jezelf al wonen in Weideblick in je eigen ontworpen droomwoning? Neem contact met ons op, we informeren je graag!

nieuwbouw-meppel-weideblick
nieuwbouw-meppel-weideblick-woning
nieuwbouw-meppel-weideblick
+
Altijd al een kijkje willen nemen in een Brummelhuis? Bezoek dan één van onze Open Huizen!