Op vrijdagavond 23 november is de publieksprijs voor het ‘Duurzaamste Huis van Nederland’ uitgereikt. De verkiezing werd georganiseerd door de Nationale Duurzame Huizen Route om zo woningeigenaren de verdiende waardering te geven voor hun duurzame prestaties.

 

Publieksprijs

 

Na een spannende strijd gingen de meeste stemmen uiteindelijk naar de huiseigenaren Spencer Roozeboom en Jorien Sissing uit Zwolle. Zij wonnen hiermee de publieksprijs en ontvingen een waardecheque. De Verkiezing van het ‘Duurzaamste Huis van Nederland’ is een initiatief van de Nationale Duurzame Huizen Route. Met als doel het stimuleren van het beperken van de energiebehoefte. Bij het bouwen zijn ontelbare duurzame voorzieningen getroffen, waarbij de keuken van snelgroeiend mais opvallend is.

De gelukkige bewoners zijn door Martijn van Toor (Brummelhuis) en Fons Meijer (Aannemersbedrijf Kuipers) van harte gefeliciteerd. 

 

Goede samenwerking

 

De realisatie van het meest duurzame huis van Nederland is tot stand gekomen in een goede samenwerking tussen Brummelhuis, BPD Gebiedsontwikkeling, Aannemersbedrijf Kuipers B.V. en de enthousiaste fanatieke bewoners.

+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!