Nog 2 woningen te koop! De bouw van Hoffelijk Hilversum gaat van start.

We hebben goed nieuws! Kavels 1 en 4 van Hoffelijk Hilversum zijn verkocht. Dit betekent dat onze partner Bouwbedrijf Kamphuis in oktober 2021 gaat starten met de bouw van de woningen en dat de verhuizing gepland kan worden voor volgend jaar.

 

Royale 2-onder-1 kapwoningen
De woningen op kavels 2 en 3 staan op ruime percelen en hebben een woonoppervlakte van maar liefst 247 m2! Deze riante gezinswoningen hebben een grote keuken en woonkamer met openslaande tuindeuren. De aparte zithoek kan gebruikt worden als speelhoek voor de kinderen of als chillplek voor de tieners. Uiteraard ontbreken de bijkeuken en garage niet en op eigen erf is voldoende plek om te parkeren.  Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waarvan één met aangrenzende dressing, 2 badkamers en een waskamer. Ook de 2e verdieping is zeer ruim en vrij in te delen.

 

De verkoopprijs voor deze woningen is vanaf € 1.225.000,- v.o.n. Dit is inclusief een luxe keuken met Siemens apparatuur, sanitair van Villeroy & Boch en een aansluitpunt voor een elektrische auto. Alle woningen zijn middels een privé weg verbonden met de Utrechtseweg.

 

Meer informatie: www.brummelhuis.nl/hoffelijk-hilversum
Verkoop & Inlichtingen: De Koster cs Makelaars [035-6233641]

nieuwbouw-hoffelijk-hilversum
nieuwbouw-hoffelijk-hilversum
nieuwbouw-hoffelijk-hilversum