Stichting HAS (Hulp aan Sri Lanka) is zo’n 40 jaar geleden opgericht in Nederland. Zij namen het initiatief om middels deze stichting de allerarmsten in Sri Lanka bij te staan. Geheel belangeloos – hebben zij zich al ruim 25 jaar lang ingezet voor Sri Lanka.

Met de bouw van talloze scholen, weeshuizen, ziekenhuizen, huizen voor bejaarden en huizen voor de allerarmsten, die vaak in de erbarmelijke krotten woonden.

 

Een helpende hand

Martijn van Toor (Brummelhuis) en John van der Ham (Thuis In Bouwen) zijn enthousiast en bereid om met hun steun het maatschappelijke project in Sri Lanka te gaan realiseren. Het doel is om hulp te verlenen aan de allerarmsten zodat zij ook warm thuis kunnen komen. Ouders en hun kinderen kunnen hier terecht.

 

Missie

De missie is om voor zoveel mogelijk mensen in Sri Lanka die echt niks hebben een degelijk huis te bouwen. Wij geloven dat elk mens in de wereld recht heeft op veilig onderkomen. Een huis biedt veiligheid en bescherming tegen soms hevige en langdurige regenval, ziekten en ongedierte dat een weg naar binnen vindt. Een veilig huis is het begin van een betere toekomst!

+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!