Prachtig resultaat voor onze genomineerde bouwpartners: ThuisinBouwen uitgeroepen tot Beste Bouwer van Nederland, Aannemersbedrijf Kuipers pakt de 2e prijs!

ThuisinBouwen uit Meerkerk is voor de 5e keer winnaar in de categorie met meer dan 50 reviews geworden met een cijfer van 9,2. Ze ontvingen in 2022 gemiddeld de hoogste beoordeling van hun klanten.

In de categorie 10-49 reviews heeft Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen de 2e prijs in de wacht gesleept met een prachtig cijfer van 9,7. In 2021 wonnen zij de titel van Beste Bouwer in dezelfde categorie.

Op de vergelijkingssite voor consumenten bouwnu.nl geven klanten op verschillende onderdelen een cijfer zoals orde en netheid, afspraken nakomen, vakmanschap, advies, communicatie en prijs/kwaliteit.

‘Wij feliciteren ThuisinBouwen en Aannemersbedrijf Kuipers van harte met dit prachtige resultaat! Samen met onze bouwpartners willen wij onze klanten zo veel mogelijk ontzorgen en hechten we veel waarde aan kwaliteit en klantgerichtheid. Dit geldt uiteraard voor al onze bouwpartners in heel Nederland, die allemaal goed scoren op bouwnu.nl.’

Uitslag van Beste Bouwers van Nederland 2022 bekend
Uitslag van Beste Bouwers van Nederland 2022 bekend
ThuisinBouwen uitgeroepen tot Beste Bouwer van Nederland