De bouw van de woningen van het Housing project in Sri Lanka gaan voorspoedig!

UPDATE VOORJAAR 2020

John van der Ham, directeur van ThuisinBouwen heeft onlangs een bezoek gebracht aan het Housing Project in Sri Lanka: 'Het is hartverwarmend hoe blij en dankbaar de mensen zijn met zowel de woningen, die wij voor hen bouwen, als met de lokale werkgelegenheid die hiermee wordt gecreëerd. Wij vonden het vooral mooi om te zien dat veel van de bouwmaterialen op de bouwplaats zelf worden gemaakt of voorbereid, voordat ze worden verwerkt'.

De bouwwerkzaamheden gaan voorspoedig. De woningen uit de 1e fase zijn vergevorderd, met de bouw van de woningen uit fase 2 wordt binnenkort gestart.

 

Brummelhuis is member van het ThuisinBouwen Housing Project in Sri Lanka. Dit Housing Project zorgt voor de bouw van 10 woningen voor de allerarmsten in Adikarigama. Dankzij aanleg van elektriciteit en waterleiding naar de woningen, wordt de leefbaarheid van het dorp enorm verhoogd. De lokale bevolking is hiermee geholpen, veel gezinnen krijgen een deugdelijke woning en er is werk voor lokale arbeiders die de woningen bouwen. Dit project is een initiatief van stichting HAS, welke ervoor zorgt dat er meer woningen gebouwd worden met financiering van Nederlandse sponsoren.

+
Altijd al een kijkje willen nemen in een Brummelhuis? Bezoek dan één van onze Open Huizen!