De verkoop van Broek Zuid in Joure is in volle gang, heb jij je al ingeschreven voor zo’n prachtige woning aan open vaarwater?

Er zijn 11 vrijstaande woningen te koop, allen gelegen op ruime kavels met een eigen aanlegsteiger! Voor vijf kavels zijn de woningtypen al vastgesteld, op de zes overige kavels is er keuze uit zeven diverse woningtypen. Benieuwd hoe de verdeling is? Dit kun je zien bij de kavels.

 

Een zeer complete woning
Vanaf € 841.000,- v.o.n. ben je de trotse eigenaar van één van deze prachtige woningen. Voor dit bedrag krijg je een zeer complete woning! Zo zijn een luxe keuken met Siemens apparatuur en een complete badkamer met Villeroy & Boch sanitair opgenomen in de verkoopprijs! 

 

Duurzaam wonen
Duurzaamheid staat centraal in Broek Zuid. De woningen worden gasloos gebouwd en hebben bovendien een EPN ≤ 0.0!

 

Ontwerp je eigen woning
De indeling van alle woningen kan naar jouw wensen worden aangepast. Wil je een extra uitbouw, een grotere slaapkamer of een tweede badkamer? Alles kan! Dit bespreek je samen met de adviseur van Brummelhuis in het Bouwinspiratie Centrum in Deventer. Het Bouwinspiratie Centrum is een unieke beleefplek voor oriëntatie, advies en begeleiding als je een woning laat bouwen!

 

Woningconfigurator
Heb je de woningconfigurator al ontdekt? Hier kies je online jouw favoriete woning welke je naar eigen wens kan samenstellen èn inrichten.

 

Nu kopen is wonen in 2021
Als je nu kiest voor één van de woningen in Broek Zuid, wordt je zoveel mogelijk begeleid en ontzorgd tijdens de ontwerp- en bouwperiode. Zodra alle benodigde vergunningen verleend zijn, kan onze partner Bouwbedrijf Regeling starten met de bouw. De woning wordt eind 2021 opgeleverd.

 

Schrijf je nu in
Je kunt het inschrijfformulier tot 10 juni 2020 inleveren bij Makelaardij Hoekstra via nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl of lever het in op kantoor Joure. Op donderdag 11 juni 2020 wordt de loting door de notaris verricht. Uiterlijk 12 juni weet jij of je één van de gelukkigen bent die kan gaan dromen van een nieuwe woning! 

+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!