In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

Dordts Buiten - ruim wonen tussen water en groen
Dordts Buiten

Wonen in Dordts Buiten

Wonen in deze vrijstaande woningen in Dordts Buiten is een onvergetelijke woonervaring. De ruime en open indeling van de woningen zorgt voor een lichte en luchtige sfeer, waarbij de groene omgeving naar binnen wordt gehaald. De mogelijkheid om de leefruimte naar eigen wens in te delen, zorgt voor veel flexibiliteit en zo kun je optimaal genieten van de groene omgeving.

Een unieke woonkans voor iedereen die op zoek is naar 'best of both worlds'. Het groene eiland geeft rust en privacy, terwijl de nabijheid van Amstelwijck en omliggende voorzieningen gemak en comfort bieden.

Over de locatie
22007_2024-01-18_B0_CMS

Unieke en aantrekkelijke woonervaring

De eigentijds landelijke architectuur van deze woningen voegt karakter en allure toe aan het geheel. De harmonie met de omgeving zorgt ervoor dat de woningen perfect passen in de groene en natuurlijke omgeving van Dordts Buiten.

Bekijk kavels
22007_2024-01-18_type-01

Maak je woondromen waar

Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het ontwerpproces. Samen zorgen we ervoor dat jouw woning perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Wil je een extra uitbouw of een slaap- en badkamer op de begane grond? Alles kan! Wij helpen je graag om jouw droomhuis werkelijkheid te maken.

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Thuis in bouwen

Gebiedsontwikkeling

Roosdom Tijhuis (Rijssen)

Verkoop en inlichtingen

Maarten Makelaardij

Verkoop en inlichtingen

Ooms Makelaars (Dordrecht)
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!