In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

royaal wonen op Landgoed De Woldberg Steenwijk
eeser buiten landgoed de Woldberg

Eeser Buiten

Ben je op zoek naar een unieke plek om je droomwoning te realiseren? Dan is wonen in deelgebied Eeser Buiten op Landgoed De Woldberg in Steenwijk iets voor jou! Landgoed De Woldberg is de ideale plek voor natuurliefhebbers die royaal en ruimtelijk willen wonen. Naast natuurschoon zijn er veel voorzieningen binnen handbereik in de vestingstad Steenwijk. Kom je ook wonen op deze bijzondere locatie?

 

Interesse?
Neem contact op met onze verkopende makelaar, Woonfabriek Zwolle per e-mail: contact@woonfabriekzwolle.nl of telefonisch: 038-7410741. Zij helpen je graag verder!

Over de locatie
20015_2021-04-30_B0_CMS

Ontwerp je eigen droomwoning

Er zijn 12 zeer royale kavels te koop op deze prachtige natuurrijke locatie in Steenwijk. De kavelgrootte varieert tussen maar liefst 2011 m2 en 2352 m2. Op elke kavel zijn verschillende woningtypes mogelijk. Je kiest dus eerst je kavel en daarna je favoriete woning. Welke woning heeft jouw voorkeur?

Bekijk kavels
V083-002-0003-L

Royaal wonen

Altijd al je eigen droomwoning willen realiseren? Op Landgoed De Woldberg woon je royaal tussen water en wold in je nieuwe vrijstaande woning. Op deze prachtige locatie kun je al je woonwensen in vervulling laten gaan. De woning kan naar jouw wensen worden aangepast. Samen met de adviseur van Brummelhuis maak je van deze woning jouw droomwoning!

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Notebomer Surhuisterveen

Gebiedsontwikkeling

Landgoed De Woldberg

Verkoop en inlichtingen

Woonfabriek
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!