In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

nieuwbouw in Oudenhoorn
nieuwbouw in Oudenhoorn

Molenweg

Ontdek de charme van wonen in Oudenhoorn, waar elke dag voelt als een mini-vakantie. Geniet van de rust en de ruimte, terwijl alle stedelijke voorzieningen toch binnen handbereik zijn. De perfecte combinatie van dorps wonen met het gemak van de stad.

Op dit moment zijn er 5 vrijstaande woningen te koop, elk op een ruime kavel. Enkele van deze woningen liggen zelfs aan het water, voor de ultieme rustgevende beleving. Welke van deze prachtige woningen wordt jouw nieuwe thuis? Ontdek nu welke woning jouw favoriet is en maak van elke dag een bijzondere ervaring in Oudenhoorn.  

Over de locatie
23022_2023-10-30_B0_CMS

Divers aanbod

Aan de Molenweg in Oudenhoorn bieden we een divers aanbod woningen op kaveloppervlaktes die variëren van 410 m2 tot 585 m2. Welke woning spreekt jou het meeste aan? Samen met Brummelhuis realiseer je jouw nieuwbouwwoning. Zorgeloos bouwen, wonen en genieten is bij ons geen luxe, maar een vanzelfsprekendheid.

Bekijk kavels
23022-01_2023-07-27

Alles kan

Ontdek onze prachtige woningen op ruime kavels en laat je inspireren door de diverse stijlen die wij hebben ontwikkeld. Bij ons is het mogelijk om de indeling van je woning aan te passen naar jouw eigen wensen. Of je nu een uitbouw wilt, een grotere berging of een ruimere slaapkamer, alles kan! Maak van jouw droomhuis werkelijkheid en geniet van alle mogelijkheden die onze woningen te bieden hebben.

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Thuis in bouwen

Verkoop en inlichtingen

Thekla Trouw

Verkoop en inlichtingen

Ooms Makelaars
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!