Ontwerp je eigen woning

Verkoop start op 25 november!

Aan de Prinsensteerten en Herensteerten in nieuwbouwwijk OolderVeste gaan op 25 november ruime vrijstaande kavels in verkoop. Heb je (interesse in) een optie op één van deze kavels? Bij ons koop je een woning!

Wij hebben 4 verschillende woningtypen ontworpen die op deze kavels gebouwd mogen worden. Bovendien kun je deze woningen naar je eigen woonwensen aanpassen. Lees hier verder hoe je samen met Brummelhuis je eigen, zeer complete, droomwoning kan ontwikkelen én bouwen!

 

 

 

woningtype 1
Woningtype 2
woningtype 3
woningtype 4

Ligging

OolderVeste is de nieuwbouwwijk in Roermond. Je vindt er een grote variëteit aan woningtypes en woonstijlen. In de wijk is volop ruimte, veel groen en speelplekken. Het gezellige centrum is op 10 minuten fietsafstand. Rondom OolderVeste vind je een rustige en natuurrijke omgeving, waar je een mooie wandeling of lange fietstocht door de natuur kunt maken.

nieuwbouw-prinsensteerten-oolderveste

Voorzieningen

In OolderVeste kun je op loopafstand terecht bij een supermarkt, sportcentrum, basisschool, kinderopvang en verschillende verswinkels. Het centrum van Roermond is met de auto binnen enkele minuten te bereiken. Met de snelweg A73 op korte afstand bent je snel op je werk, bij familie of in een andere stad. Reis je liever met het OV? De bushalte OolderVeste bereik je lopend of fietsend binnen enkele minuten. Vanuit daar reis je in een kwartiertje naar treinstation Roermond. Met de sprinter stap je dan na iets meer dan een half uur uit in het centrum van Maastricht of Heerlen. Ook de hotspots Eindhoven en Venlo zijn uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Verhaegh

Gebiedsontwikkeling

BPD

Verkoop en inlichtingen

Jack Frenken Makelaars
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!