Wonen op een schiereiland

Wil je ook wakker worden met de geluiden van kabbelend water en de wind door de rietpluimen? Dan is wonen in een moderne vrijstaande woning aan de Dyksfeart iets voor jou!

Op één van de schiereilanden in de Rietbuurt zijn moderne vrijstaande woningen te koop. Speciaal voor dit project is een woonconfigurator gemaakt, hiermee kun je spelenderwijs  online je favoriete woning samenstellen. 

woning
Wonen op een schiereiland
Spelen in het water
Natuurlijk wonen in Franeker
Waterrijk wonen in Franeker

Ligging

In de Elfstedenwijk woon je rustig en comfortabel in je nieuwbouwwoning met een weids uitzicht over de wateren en de typische Friese omgeving. Franeker ligt tussen Harlingen en Leeuwarden, in het typische Friese landschap. In en om de stad liggen vele wateren waar het zomers en 's winters heerlijk toeven is.

nieuwbouw_franeker

Voorzieningen

Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in de Poiesz waar je binnen 5 minuten fietsen bent. Het historische stadscentrum van Franeker biedt grote winkelketens, sfeervolle speciaalzaken, een theater, musea en gezellige terrasjes. In Franeker zijn diverse voorzieningen zoals basisscholen, een middelbare school en diverse sportverenigingen.

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Kolthof

Gebiedsontwikkeling

BPD

Verkoop en inlichtingen

Makelaardij Hoekstra

Verkoop en inlichtingen

Van der Wal Makelaars
+
Altijd al een kijkje willen nemen in een Brummelhuis? Bezoek dan één van onze Open Huizen!