Vrijstaand en comfortabel wonen

Wil jij vrijstaand wonen? En droom je van meer ruimte voor je gezin? Of van een grote woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin? En heb je zin om mee te denken over het ontwerp van je eigen woning? Dat kan in Venray! In nieuwbouwwijk Vlakwater zijn verschillende woningen op een ruime kavel te koop. Hier kun je je eigen kavel en woning kiezen. Wat vind jij belangrijk? De ligging of grootte? En welke woning spreekt jou het meeste aan?

type 1
type 2
type 2 - achterzijde
type 3
type 4
type 5
type 6
type 7

Wonen zoals jij wilt

In Venray woon je zoals jij wilt. In nieuwbouwwijk Vlakwater bouw jij het huis van je dromen. De bouwkavels hebben een unieke ligging aan de rand van het bosgebied. Hier bouw je een vrijstaande villa en woon je op loopafstand van de voorzieningen in het centrum van Venray.

nieuwbouw_venray-kavel

Voorzieningen

Venray ligt in een landschappelijk gebied tussen Venlo, Eindhoven en de Duitse grens. Het goed bereikbare winkelcentrum heeft diverse winkels, café's en restaurants. Voor een avondje uit kun je kiezen uit een theater of de bioscoop. Of kies voor lange fietstocht of stevige wandeling in de prachtige omgeving.

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Verhaegh Bouwbedrijf

Verkoop en inlichtingen

InterMakelaars B.V.

Verkoop en inlichtingen

Connect Makelaars
+
Altijd al een kijkje willen nemen in een Brummelhuis? Bezoek dan één van onze Open Huizen!