In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

vrijstaand wonen in Weideblick Meppel
vrijstaand wonen in Weideblick

Weideblick - fase 2

Deze vrijstaande gezinswoning is ontworpen met oog voor detail en comfort. Met een ruime woonkamer, moderne keuken, meerdere slaapkamers en een prachtige tuin, biedt deze woning alle ruimte die een gezin nodig heeft. Bovendien wordt de woning duurzaam gebouwd met gebruik van hoogwaardige materialen. Hierdoor geniet je niet alleen van een comfortabel huis, maar ook van een lagere energierekening.


Als je dit jaar nog wilt verhuizen naar je droomhuis, is dit je kans. Er is namelijk nog maar 1 vrijstaande woning beschikbaar in de 2e fase van Weideblick. Wees er snel bij, want deze kans wil je niet missen!

Over de locatie
21067_2022-06-10_B0_CMS

Beste Bouwer van Nederland

Aannemersbedrijf Kuipers heeft een uitstekende reputatie en staat bekend om hun kwaliteit en vakmanschap. Ze hebben al vele projecten succesvol afgerond en zijn daarom uitgeroepen tot de Beste Bouwer van Nederland. Dit biedt jou de zekerheid dat je een woning krijgt van topkwaliteit.

Bekijk kavels
21067-05a

Vrijstaand en comfortabel wonen

Naast het feit dat je kunt genieten van het comfort en de vrijheid van een vrijstaande woning, word je ook zoveel mogelijk ontzorgd en begeleidt. Dit betekent dat je zelf geen omkijken hebt naar de bouw en je volledig kunt concentreren op het inrichten van je nieuwe woning. Is deze woning op kavel 127 in Nieuwbouwwijk Weideblick jouw droomhuis? Neem dan snel contact op met de makelaar voor meer informatie!

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Aannemersbedrijf Kuipers B.V.

Gebiedsontwikkeling

Roosdom Tijhuis & BPD

Verkoop en inlichtingen

Van Dorsten Makelaars