In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

nieuwbouw Weideblick Meppel
nieuwbouw weideblick meppel

Weideblick - fase 2

Wil jij vrijstaand wonen? En droom je van meer ruimte voor je gezin? En droom je van meer ruimte voor je gezin? Of van een grote woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin? En heb je zin om mee te denken over het ontwerp van je eigen woning? Dan is wonen in nieuwbouwplan Weideblick iets voor jou!

Het laatste nieuws lees je hier!

 

Over de locatie
21067_2022-06-10_B0_CMS

Ontwerp je favoriete woning

Speciaal voor dit project is een woningconfigurator per woningtype gemaakt, hiermee kun je online je favoriete woning samenstellen en inrichten. De keuzes die je maakt zijn meteen zichtbaar in de woning. Dit kun je bekijken met een 3D view of bovenaanzicht. Maar je kunt ook met behulp van de loopfunctie door de woning lopen!

Bekijk kavels
V027-0007-21067_01

Vrijstaand en comfortabel wonen

Weideblick is een water- en groenrijke wijk waar je elke dag kunt genieten van de prachtige omgeving en je eigen vrijstaande woning. Op de vrijstaande kavels met nummers 123 tot en met 127 hebben wij 4 verschillende woningtypen ontwikkeld die op deze kavels gebouwd mogen worden. Alle woningen hebben een vrijstaande dubbele carport met ruime berging in de tuin. Welke woning is jouw favoriet?

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Aannemersbedrijf Kuipers B.V.

Gebiedsontwikkeling

Roosdom Tijhuis (Rijssen)

Verkoop en inlichtingen

Van Dorsten Makelaars