In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

woningtype 5
woningtype 2

Weideblick - fase 3

Weideblick bruist! Op 23 mei is de verkoop gestart van vrijstaande woningen in fase 3. De woningen in deze fase zijn met de auto via de voorzijde te bereiken en sommige woningtypen hebben een aangebouwde berging!

Droom jij over een vrijstaande nieuwbouwwoning en heb je zin om mee te denken over het ontwerp en indeling van de woning. Maar wil je wel zoveel mogelijk ontzorgd worden? Lees dan hier het laatste nieuws en neem contact op met Makelaardij Van Dorsten voor meer informatie!

Over de locatie
21068_2023-05-11_B0_CMS

Welke kavel is jouw favoriet?

Bekijk op de interactieve kavelkaart welke kavel jou het meeste aanspreekt. Daarna kies je een woning! We hebben 7 verschillende woningtypen ontworpen die op deze kavels gebouwd mogen worden. De indeling van elke woning kan naar eigen wens worden aangepast. Een extra uitbouw, een grotere slaapkamer of 2e badkamer? Alles kan!

Bekijk kavels
2200205 - Brummelhuis - Weideblick Meppel Fase 3 - type 1 - def HR

Zorgeloos bouwen

Aan de Legakker in Weideblick hebben wij op de vrijstaande kavels met nummers 1 tot en met 7 verschillende woningtypen ontwikkeld die op deze kavels gebouwd mogen worden. Zorgeloos bouwen, wonen en genieten is bij Brummelhuis geen luxe, maar een vanzelfsprekendheid. De Woningborg garantie verzekert je ervan dat de woning volgens alle afspraken volledig kan worden afgebouwd. Zodra 1 woning is verkocht, zal de aannemer deze woning ook bouwen!

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Aannemersbedrijf Kuipers B.V.

Gebiedsontwikkeling

Roosdom Tijhuis & BPD

Verkoop en inlichtingen

Van Dorsten Makelaars
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!