Wonen langs de Amstel

Aan de Wilhelminakade in Uithoorn woon je ideaal in je vrijstaande woning in een sfeervolle en kindvriendelijke wijk. De buurt is ruim opgezet met veel aandacht voor groen en water. En wie wil niet de mogelijkheid om je bootje dicht bij huis aan te meren aan de Wilhelminakade? 

 

woningtype 1
woningtype 2

Wonen in Uithoorn

Een unieke nieuwbouwlocatie direct aan de Amstel! De sfeerrijke woonbuurt De Regentes wordt gebouwd in Uithoorn, tussen de Burgemeester Van Meetelenweg, de Thamerweg en Wilhelminakade. De wijk is goed bereikbaar via de N201, de vernieuwde verbindingsweg tussen Haarlem en Hilversum. Uithoorn is centraal gelegen met Amsterdam, Amstelveen en luchthaven Schiphol om de hoek.

uithoorn_wilhelminakade_locatie

Voorzieningen

Met de voorzieningen in en rond nieuwbouwplan De Regentes zit het wel goed. In de jonge wijk is er natuurlijk ruimte voor spelen. Veilig en comfortabel. Uithoorn heeft een gezellig centrum met een (toekomstige) promenade aan de Amstel, diverse winkelcentra, sporthallen en -parken, basisscholen, diverse middelbare scholen en voorzieningen voor kinderopvang en medische zorg.

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Thuis in bouwen

Gebiedsontwikkeling

BPD

Verkoop en inlichtingen

EKZ Makelaars
+
Met de Brummelhuis woningconfigurator ontwerp je eenvoudig je eigen droomhuis online!