In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

Kies je eigen horizon in Broek Zuid
Kies je eigen horizon in Broek Zuid

Broek Zuid

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie om jouw droomhuis te bouwen? Dan is wonen in Broek Zuid in Joure echt iets voor jou! In Broek Zuid geniet je van wonen aan het water met een eigen aanlegsteiger en een directe verbinding met open vaarwater. Je stapt zo vanuit je huis de achtertuin in en hebt meteen toegang tot de prachtige Friese meren. Broek Zuid biedt een unieke omgeving om te wonen, met de natuur om je heen en alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

Nog 2 kavels te koop!
Op deze bijzondere locatie zijn kavels 61 en 81 (prijs op aanvraag) nog beschikbaar. Interesse? Neem dan contact op met Sjoerd Mulder van Makelaardij Hoekstra (0513-417750).

Over de locatie
16058_2019-10-10_B0_fase-01_CMS

Zeer complete en energiezuinige woning

Er zijn nog 2 vrijstaande woningen te koop, gelegen op ruime kavels รจn met een eigen aanlegsteiger! De woningen zijn energiezuinig en duurzaam en voldoen aan de BENG-eisen. Alle woningen zijn uitgerust met een luxe keuken met Siemens apparatuur en een complete badkamer met Villeroy & Boch sanitair!

Bekijk kavels
V075-002-0003-R

Maak je woondromen waar

Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het ontwerpproces. Samen zorgen we ervoor dat jouw woning perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Wil je een extra uitbouw of een slaap- en badkamer op de begane grond? Alles kan! Wij helpen je graag om jouw droomhuis werkelijkheid te maken. -->> ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ด ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ท๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ณ๐˜ชรซ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ง๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ต, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ง๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ช๐˜ง๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ.

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Bouwbedrijf Regeling

Gebiedsontwikkeling

BPD

Verkoop en inlichtingen

Makelaardij Hoekstra - Joure
+
Altijd al een kijkje willen nemen in een Brummelhuis? Bezoek dan รฉรฉn van onze Open Huizen!