In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

nieuwbouw_joure
nieuwbouw_joure

Broek Zuid

Op zoek naar een unieke plek om je droomwoning te realiseren? Dan is wonen in Broek Zuid in Joure iets voor jou! In de nieuw te ontwikkelen woonwijk Broek Zuid woon je aan het water mèt eigen aanlegsteiger en een directe verbinding met open vaarwater. Je stapt je huis uit en je hebt vanuit je achtertuin direct toegang tot de beroemde Friese meren en vele andere Nederlandse wateren. 

Nog 1 kavel te koop!
Kavel 81 uit fase 1 is nog beschikbaar. Interesse? Neem dan contact op met Sjoerd Mulder van Makelaardij Hoekstra (0513-417750).

Kavel 81>>

Over de locatie
16058_2019-10-10_B0_fase-01_CMS

Zeer complete woning

Er zijn 11 vrijstaande woningen te koop, gelegen op ruime kavels èn een eigen aanlegsteiger! Zo zijn een luxe keuken met Siemens apparatuur en een complete badkamer met Villeroy & Boch sanitair opgenomen in de verkoopprijs!

Bekijk kavels
V075-002-0003-R

Ontwerp je eigen woning

De indeling maar ook de uitstraling van alle woningen kan naar je eigen wensen worden aangepast. Wil je een extra uitbouw, een grotere slaapkamer, een tweede badkamer of misschien een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Ook kun je kiezen uit verschillende dakpannen, kozijnen en gevelbekleding. Alles kan!

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Bouwbedrijf Regeling

Gebiedsontwikkeling

BPD

Verkoop en inlichtingen

Makelaardij Hoekstra - Joure
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!