In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

nieuwbouw_joure
nieuwbouw_joure

Broek Zuid

Op zoek naar een unieke plek om je droomwoning te realiseren? Dan is wonen in Broek Zuid in Joure iets voor jou! In de nieuw te ontwikkelen woonwijk Broek Zuid woon je aan het water mèt eigen aanlegsteiger en een directe verbinding met open vaarwater. Je stapt je huis uit en je hebt vanuit je achtertuin direct toegang tot de beroemde Friese meren en vele andere Nederlandse wateren. Broek Zuid is een unieke plek om te wonen. Hier woon je omgeven door natuur, maar toch ook van alles in de buurt wat je nodig hebt. Ook wonen op deze bijzondere locatie? Neem contact op Makelaardij Hoekstra via nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl of 0513-417750 voor meer informatie!

Over de locatie
16058_2019-10-10_B0_fase-01_CMS

Ontwerp je eigen droomwoning

Er zijn 11 ruime kavels te koop op deze prachtige waterrijke locatie in Joure. De kavelgrootte varieert van 938 m2 tot 1157 m2. Er zijn 5 kavels met woningen te koop. Op de 6 overige kavels (67, 69, 71, 77, 79 en 81) zijn verschillende woningtypes mogelijk. Hier kies je eerst je kavel en daarna je favoriete woning. Welke woning heeft jouw voorkeur?

Bekijk kavels
V075-002-0003-R

Aanmeren met uitzicht

Altijd al je eigen droomwoning willen realiseren? In Broek Zuid woon je aan het water en comfortabel in je nieuwe vrijstaande woning. Op deze waterrijke locatie kun je al je woonwensen in vervulling laten gaan. De woning kan naar jouw wensen worden aangepast. Samen met de adviseur van Brummelhuis maak je van deze woning jouw droomwoning!

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Bouwbedrijf Regeling

Gebiedsontwikkeling

BPD

Verkoop en inlichtingen

Makelaardij Hoekstra - Joure
+
Bezoek onze Inspiratiedag in Meerkerk of Deventer op zaterdag 4 juli tussen 10:00 - 15:00.