Waterrijk en vrij wonen

Op zoek naar een unieke plek om je droomwoning te realiseren? Dan is wonen in Broek Zuid in Joure iets voor jou! In de nieuw te ontwikkelen woonwijk Broek Zuid woon je aan het water mèt eigen aanlegsteiger en een directe verbinding met open vaarwater. Je stapt je huis uit en je hebt vanuit je achtertuin direct toegang tot de beroemde Friese meren en vele andere Nederlandse wateren. 

Nog 1 kavel te koop!
Kavel 81 uit fase 1 is nog beschikbaar. Interesse? Neem dan contact op met Sjoerd Mulder van Makelaardij Hoekstra (0513-417750).

Kavel 81>>

Broek Zuid
Broek Zuid
Broek Zuid Joure
woningtype 01
woningtype 02
woningtype 03
woningtype 04
woningtype 05
woningtype 06
woningtype 07

Wonen zoals jij wilt

In Broek Zuid woon je zoals jij dat wilt. In een zee van ruimte bouw je het huis van je dromen. Dan blijf je natuurlijk het liefst thuis, maar als je toch weggaat: binnen 60 minuten ben je in Amsterdam en in slechts 5 minuten fietsen sta je in het centrum van Joure. En je hebt ook nog eens toegang tot open vaarwater vanuit je eigen achtertuin.

joure broek zuid

Voorzieningen

Omgeven door natuur, maar toch in de buurt van alles wat je nodig hebt. Broek Zuid is in allerlei opzichten een unieke plek om te wonen. Met de Friese meren en vele watersportfaciliteiten naast de deur, speelt het water een belangrijke rol. En natuurlijk zijn er voldoende winkels, scholen en overige voorzieningen in de buurt.

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Bouwbedrijf Regeling

Gebiedsontwikkeling

BPD

Verkoop en inlichtingen

Makelaardij Hoekstra - Joure
+
Nieuwbouwplannen? En wil je inspiratie opdoen voor het bouwen van je droomhuis? Bezoek dan één van onze evenementen!