In ontwikkeling

In verkoop

In uitvoering

Gerealiseerd

nieuwbouw_eeserlandgoed_steenwijk
nieuwbouw_steenwijk_eeserlandgoed

Eeser Landgoed

Ben je op zoek naar een unieke plek om je droomwoning te realiseren? Dan is wonen in deelgebied Eeser Landgoed op Landgoed De Woldberg in Steenwijk iets voor jou! Hier zijn 10 vrijstaande woningen op zeer ruime kavels te koop. Landgoed De Woldberg is een ideale plek voor natuurliefhebbers die royaal en ruimtelijk willen wonen. 

 

De verkoop is gestart
Ook wonen op deze unieke locatie? Vraag bij onze verkopende makelaar, Woonfabriek Zwolle, de verkoopdocumentatie op. Dit kan per e-mail: contact@woonfabriekzwolle.nl of telefonisch: 038-7410741.

Over de locatie
20014_2020-02-25_B0_CMS

Zeer complete woning

Er zijn 10 zeer royale kavels met sleutelklare woningen te koop op deze prachtige natuurrijke locatie. Met een vanaf verkoopprijs van €599.900,- v.o.n. ben je de trotse eigenaar van één van deze zeer complete woningen. Zo zijn een luxe keuken met Siemens apparatuur en een complete badkamer met Villeroy & Boch sanitair opgenomen in de verkoopprijs!

Bekijk kavels
V083-002-0001-01_L

Ontwerp je eigen woning

De indeling maar ook de uitstraling van alle woningen kan naar je eigen wensen worden aangepast. Wil je een extra uitbouw, een grotere slaapkamer, een tweede badkamer of misschien een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Ook kun je kiezen uit verschillende dakpannen, kozijnen en gevelbekleding. Alles kan! Samen met de adviseur van Brummelhuis maak je van deze woning jouw droomwoning!

Bekijk woningen

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Bouwbedrijf Regeling

Gebiedsontwikkeling

Landgoed De Woldberg

Verkoop en inlichtingen

Woonfabriek