Royaal wonen

Ben je op zoek naar een unieke plek om je droomwoning te realiseren? Dan is wonen in deelgebied Eeser Landgoed op Landgoed De Woldberg in Steenwijk iets voor jou! Hier zijn 10 vrijstaande woningen op zeer ruime kavels te koop. Landgoed De Woldberg is een ideale plek voor natuurliefhebbers die royaal en ruimtelijk willen wonen. 

 

De verkoop is gestart
Ook wonen op deze unieke locatie? Vraag bij onze verkopende makelaar, Woonfabriek Zwolle, de verkoopdocumentatie op. Dit kan per e-mail: contact@woonfabriekzwolle.nl of telefonisch: 038-7410741.

type 1
Keuken woningtype 1
keuken type 1_
type 2
keuken type 2
keuken type 2_
type 3
keuken type 3
keuken type 3

Buitengewoon veelzijdig

De locatie van Landgoed De Woldberg kenmerkt zich door natuurschoon, water, vrijheid en bereikbaarheid. Fietsen, varen, wandelen en vissen kan rondom Landgoed De Woldberg of in de nabij gelegen natuurgebieden, zoals de Weerribben - Wieden en de Wolden. Bovendien ben je na 15 minuten fietsen midden in het gezellige centrum van Steenwijk. Binnen een paar minuten rijd je op de A32 richting Heerenveen of Zwolle. Reis je liever met het openbaar vervoer? Met de trein vanaf Steenwijk ben je binnen 25 minuten in Zwolle, 15 minuten in Heerenveen en binnen 5 kwartier in Utrecht.

landkaart-De-woldberg_steenwijk

Voorzieningen

In Steenwijk vind je alle voorzieningen handig bij elkaar. Ook voor de weekendboodschappen of een winkelmiddagje hoef je Steenwijk niet uit. Naast de bekende landelijke ketens, zijn er ook leuke speciaalzaakjes. De stad heeft een bioscoop, bibliotheek, zwembad, diverse musea, expositieruimtes en een theater. Naast kinderopvanglocaties, diverse basisscholen zijn er twee middelbare scholen, die samen alle niveaus aanbieden.

Ontwikkeling

Brummelhuis

Realisatie

Bouwbedrijf Regeling

Gebiedsontwikkeling

Landgoed De Woldberg

Verkoop en inlichtingen

Woonfabriek
+
Met de Brummelhuis woningconfigurator ontwerp je eenvoudig je eigen droomhuis online!